Greve Marina d. 09.05.23

 

Så er sejlsæson 2023 godt i gang, vi mangler blot 2 søsætninger!

Firmaet TEREDO er nu færdige med at ”wrappe” (dvs. omvikle med en særlig slags plastic) på de pæle der var angrebet af pæleorm.

Næste store projekt er den længe ventede oprensning af området omkring bro 1, 2 og 3 så vi kan få vores dybde tilbage på 1,5m

Firmaet der skal udføre dette er DBB Dredging med fartøjerne ”JETTE SAJ” og ”DBB FUTTE” som netop nu er på vej hertil, I kan følge JETTE SAJ på vesselfinder hér https://www.vesselfinder.com/da

Oprensningen betyder at vi skal flytte rundt på bådene, så DBB kan komme til inde imellem pælene. Eftersom havnen er næsten fuldt belagt, er der ikke ekstra pladser nok til at alle kan få en tom plads i mellemtiden, så vi bliver nødt til at ”rykke lidt sammen” og også bruge pladserne på bro7,8 og 9. Dette er naturligvis ikke optimalt, da en 6m båd selvsagt ikke ligger særlig godt på en 12m plads.  

Så jer på bro 7,8 og 9 med en større båd der pludselig får en mindre nabo må naturligvis også gerne hjælpe med at holde øje med dem.

 Jeg regner med at vi starter med bro 1, og tager én bro ad gangen, så vær klar til at rykke. HUSK at tage ALT tovværk med!

Hvor lang tid dette projekt tager afhænger af vejret, men regn med 3 uger.

Dette arbejde havde naturligvis været lettere for os hvis det var lavet i vinters, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Jeg håber, og satser, på jeres forståelse og hjælpsomhed med at få kabalen med at rykke rundt på bådene til at gå op.

                                                             Mvh. Thomas Havnefoged.