Greve Marina d 26.4.2022

 

Nyhedsbrev April 2022

Sæsonen er kommet lunt og solrigt i gang og vi kan byde velkommen til en række nye bådejere igen i år. Der har allerede været rigtig mange besøgende på havnen i år. Det er rart at se, folk har lagt vejen forbi og måske er blevet påvirket af den gode stemning, den friske luft og de muligheder, som vi har på Mågen.

På grund af rigtig mange henvendelser om ledige pladser, har Havnekontoret oprettet en venteliste, som eventuelt nye medlemmer bliver skrevet på. Man kan komme på venteliste ved at sende en mail med angivelse af bådens størrelse og dybgang.

Mailen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Er dine ting mærket??

En påmindelse om, at alle trailere, stativer og både skal have årsmærket fra Mågen sat på et synligt sted. Har du glemt at hente årsmærket, så gør det NU, så dine bliver mærket.

Det gælder også området omkring det sted, din båd har stået i vinterperioden. Så længe man går og arbejder ved båden, står der lidt af hvert omkring båden, stiger, maling og andre effekter. Når arbejdet er færdigt, bedes du rydde op og bortskaffe eventuelt affald til genbrugsstationen.

Du finder genbrugsstationen her: MiljøCenter Greve, Ventrupparken 16, 2670 Greve

 

Søsætning

Der er fire søsætningsdage tilbage. Har du endnu ikke fået skrevet dig på, kan du stadig nå det.

Listerne hænger i Klubhuset.

 

Generalforsamling d.20.april 22

Vi venter på et godkendt referat fra generalforsamlingen. Det bliver sendt ud pr. mail til alle pladsejere, så snart vi har det. Her orienteres kort om forslaget vedr. stigning i havneafgift. Forslaget blev besluttet af generalforsamlingen og dermed beregnes kommende havneafgifter med udgangspunkt i, hvor mange brometer havnepladsen er på.

I 2023 vil een brometer havneplads koste kr. 1.600 i havneafgift.

Strøm

El kort kan købes på kontoret. EL kan oplades både på kontoret og i Klubhuset. Hvis du skal bruge strøm til båden fra EL-standere, skal alle stik være CEE godkendt og ledningerne skal være 3 x 2½ kvadrat. Det bedes alle overholde, det er jo et spørgsmål om sikkerhed for os alle.

Med ønsket om en god sejlersæson til alle !

Venlig hilsen Ø-udvalget